Blog
 

Jsem moc rád, že se na mě obrátil můj dobrý kamarád, který pěstuje microgreens a dělá to sakra dobře! No obrátil... já jsem mu vlastně to focení nabídl a hodně jsem o to stál. Nestane se mi každý den, abych fotil tak smysluplné a dokonalé produkty.

Při prvním poslechu skupiny Glad For Today mi bylo jasné, že musím na jejich koncert. Hmmm... nejblíže byl koncert v Akropoli a k tomu ještě další dvě kapely. Pecka! Po domluvě jsem dostal povolení fotit, takže jsem po dlouhé době sbalil cajky a hurá na Prahu.

Baví mě focení nemovitostí, asi jsem výjimka, protože nerad fotím svatby, ale takový byt k pronájmu, to fotím moc rád :)

Naskytla se mi příležitost zdokumentovat pořádání divadelního představení Vzkříšení v podání Dejvického divadla. Představení se konalo v Městském divadle Dr. Josef Čížka v Náchodě.

Nahlédněte do zákulisí mé práce. Jelikož nabízím možnost produktového focení přímo u zákazníka, může můj fotoateliér někdy vypadat třeba tak, jak vidíte na fotografii dole. Místo fotografického stolu pár palet situovaných do úzké slepé uličky, abych nebránil běžnému provozu skladu. Osvětleno světly Terronic, která mám rád pro svou skladnost a...

Řekl bych, že se v dnešní době většina fotografií ztratí v moři jedniček a nul a jako konečná zastávka fotografie je chápáno zveřejnění na sociální síti.

V kanadském horském městečku Banff je každoročně k vidění přehlídka nejlepších filmů z horskou tématikou na festivalu Banff Mountain Film Festival. Z těchto filmů se vyberou nejlepší snímky a ty poté putují po celém světě, aby naplnily kinosály dobrodružstvím, horskou krásou a silnými příběhy.

Old Machine

26.06.2017

Focení starších věcí je vždy parádní záležitost. Tentokrát šlo o opravdu starý soustruh.

Vytvořte si webové stránky zdarma!