Blog
 

Pár fotografií z 6.ročníku Jízdárna fest, který každoročně oživí zámecký park v Rychnově nad Kněžnou.

Florida 2024

09.07.2024

Tohle by bylo škoda neukázat. Skoro celý květen jsem s rodinou strávil za oceánem ve státě Florida, a i když nešlo vyloženě o fotografický výlet, občas jsem tam něco cvakl.

Jsem moc rád, že se na mě obrátil můj dobrý kamarád, který pěstuje microgreens a dělá to sakra dobře! No obrátil... já jsem mu vlastně to focení nabídl a hodně jsem o to stál. Nestane se mi každý den, abych fotil tak smysluplné a dokonalé produkty.

Při prvním poslechu skupiny Glad For Today mi bylo jasné, že musím na jejich koncert. Hmmm... nejblíže byl koncert v Akropoli a k tomu ještě další dvě kapely. Pecka! Po domluvě jsem dostal povolení fotit, takže jsem po dlouhé době sbalil cajky a hurá na Prahu.

Baví mě focení nemovitostí, asi jsem výjimka, protože nerad fotím svatby, ale takový byt k pronájmu, to fotím moc rád :)

Naskytla se mi příležitost zdokumentovat pořádání divadelního představení Vzkříšení v podání Dejvického divadla. Představení se konalo v Městském divadle Dr. Josef Čížka v Náchodě.

Nahlédněte do zákulisí mé práce. Jelikož nabízím možnost produktového focení přímo u zákazníka, může můj fotoateliér někdy vypadat třeba tak, jak vidíte na fotografii dole. Místo fotografického stolu pár palet situovaných do úzké slepé uličky, abych nebránil běžnému provozu skladu. Osvětleno světly Terronic, která mám rád pro svou skladnost a...

Řekl bych, že se v dnešní době většina fotografií ztratí v moři jedniček a nul a jako konečná zastávka fotografie je chápáno zveřejnění na sociální síti.

Vytvořte si webové stránky zdarma!